زمان مطالعه: 2 دقیقه
طراحی باتری که با بزاق کار می کند

طراحی باتری که با بزاق کار می کند

طراحی باتری که با بزاق کار می کند

باتری هایی که امروزه ما استفاده میکنیم دارای منبعی از انرژی پتانسیل الکتریکی است که در درون آن با انجام واکنش‌ های شیمیایی، انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل می‌ شود، این انرژی در قطب‌ های باتری قابل دریافت است. محققان دانشگاه بیرمنگهام باتری ساخته‌ اند که قادر به برق‌ رسانی به یک لامپ ال‌ ای‌ دی با استفاده از یک قطره بزاق است. با ما در این مطلب همراه شوید تا با باتری بزاقی بیشتر آشنا شوید.

طراحی باتری که با بزاق کار می کند

باتری بزاقی

باتری بزاقی

به نقل از گیزمگ، باتری جدید از سلول‌ های سوختی میکروبی (MFCs) بهره می‌ برد؛ این سلول‌ ها از باکتری‌ ها برای انجام واکنش‌ های اکسایش(کاهش) استفاده می‌ کنند و این امر موجب جابجایی الکترون‌ ها بین مولکول‌ ها و در نهایت تولید برق می‌ شود. سلول‌ های سوختی میکروبی به کار رفته در ساخت باتری جدید در واقع، سلول‌ های غیرفعال خشک و منجمد اگزوالکتروژنیک هستند؛ می‌ توان این سلول‌ ها را برای مدت‌ های طولانی نگهداری کرد و با افزودن بزاق به آن‌ ها، ظرف دقایقی برق تولید کرد.

تیم علمی با آزمایش این باتری توانست به تراکم برق چند میکرووات در سانتی‌ متر مربع دست یابد و این میزان، برای روشن‌ کردن یک لامپ ال‌ ای‌ دی کفایت می‌ کند. دانشمندان امیدوارند بتوانند از این باتری برای برق‌ رسانی به ابزار های تشخیصی یک بار مصرف در کشور های در حال توسعه بهره برد. این ابزار ها در هر بار، نیازمند ده ها میکرووات برق برای عملکرد چند دقیقه هستند.

جزئیات این مطالعه در مجله Advanced Materials منتشر شد.

طراحی باتری که با بزاق کار می کند

باتری که با بزاق کار میکند

خطرها و نقص‌ های مربوط به باتری ها عبارتند از:

1-انفجار
2-نشتی
3-ملاحظات زیست‌ محیطی

سخن آخر

بطور کلی باتری ها به دو دسته قابل شارژ و غیرقابل شارژ تقسیم‌ بندی می‌ شوند. دانشمندان در تلاش هستند که باتری های بسازند تا چند بار مصرف باشند تا باعث کاهش زباله های صنعتی شوند.

برگرفته از ایسنا و ویکی پدیا

امیدواریم از خواندن طراحی باتری که با بزاق کار می کند لذت کافی را برده باشید.

عضویت در تلگرام ما

عضویت در اینستگرام ما